Tesla wrapping

Tesla wrappen

Je Tesla een compleet andere look geven

Tesla wrapping is een fraaie techniek, waarmee we met speciale folie van je Tesla tot een rijdend reclame voertuig kunnen maken. Dat is voor zakelijk gebruik. Daarnaast is car wrapping van je Tesla voor particulieren ook een uitstekende manier om je auto een verrassend andere uitstraling te geven, dan de fabriekskleur. Met Tesla wrappen pakken we de carrosserie van de auto met vinyl in om hem van een bepaalde kleur, print of belettering te voorzien. Zo kun je je Tesla laten voorzien van bijvoorbeeld een matte, hoogglans of satijn look. Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring is je Tesla bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van het wrappen van je Tesla. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het personaliseren van je auto.

Voordelen van Tesla wrappig

Tesla wrapping heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Je auto is unieker dan de kleuren die uit de fabriek komen
 • De folie beschermt de originele autolak tegen uv-straling en verkleuring
 • We hebben carwrap folies die je Tesla beschermen tegen steenslag
 • Na het verwijderen van de folie is je auto als nieuw.>/li>
 • De wrapfolie gaat vele jaren mee
 • Wrappen is goedkoper dan overspuiten
 • Talloze designs wrapfolie beschikbaar, eigen design is ook mogelijk

Waarom Tesla wrapping?

Maak jouw Tesla uniek of juist subtiel. Met het carwrappen van jouw Tesla kun je alle kanten op. Van een felle kleuren tot bijvoorbeeld een print van je favoriete film. Wij beschouwen en behandelen het wrappen van jouw Tesla als een ambacht. Bij Tesla wrapping wordt je Tesla met een speciale wrapfolie ingepakt. Hierbij kun je dus kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals het wrappen van de buitenkant van de Tesla of alleen de deuren, het dak en de autospiegels. Vaak laten onze klanten hun complete Tesla wrappen, zodat de auto altijd één en dezelfde uitstraling heeft.

Tesla auto wrappen

Tesla wrappen voor zakelijk gebruik

Tesla wrapping doen wij uiteraard voor alle modellen. Zo is het wrappen van Tesla model 3 zeer populair. Zeker voor zakelijk gebruik. Car wrapping is in zijn algemeenheid een voordelig en snel alternatief voor het laten overspuiten van een auto om er een herkenbare bedrijfsauto van te maken of om er reclame op te maken. Je Tesla krijgt hiermee gegarandeerd een volkomen andere uitstraling dankzij: een andere kleur, een ander patroon of nieuwe belettering. Voor Tesla wrapping beplakken wij je auto met speciale wrapfolie. Die folie is van zeer goede kwaliteit, ziet er fantastisch uit en beschermt ook de lak uitstekend tegen onder andere steenslag en uv-licht. Je kunt je Tesla in zijn geheel laten wrappen, maar je kunt ook kiezen voor detail wrappen. Met detail wrappen laat je bijvoorbeeld alleen de autospiegels wrappen, de motorkap wrappen of auto dak wrappen.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Eigen design of belettering?

Je kunt bij ons kiezen uit standaard car wrapping ideas en car wrapping colors. Die kunnen we je uitgebreid laten zien en er alles over vertellen. Maar je kunt ook een eigen design of belettering laten ontwerpen en het Tesla wrapping zelf aan ons overlaten. Met de speciale wrapfolies en technieken die wij gebruiken, is een gewrapte auto niet tot nauwelijks te onderscheiden van een niet gewrapte auto. En heb je spijt gekregen van je car wrap, of heb je toch liever een andere kleur of ander design op je Tesla? De folie is eenvoudig te verwijderen, zonder dat je er iets van ziet.

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Bescherming van de lak

Onze wrapfolie biedt uitstekende bescherming van de lak tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wij hebben ook beschermfolies voor onder andere bumpers, de motorkap, autospiegels, dorpels en auto daken beschikbaar. Ook deze folie is van een zeer sterk en glashelder materiaal, die aangebracht kan worden op diverse delen van je auto. Hiermee voorkom je schade door bijvoorbeeld steenslag, krassen en stoten. Bovendien blijft de auto er dankzij de car wrap veel langer als nieuw uitzien. De geavanceerde heldere toplaag van de folie heeft namelijk een zelf herstellende functie. Kleine krasjes door autowassen en dagelijks gebruik zul je niet snel zien.

REFERENTIE PROJECTEN

Waarom Greazy Customs voor car wrappen?

Wij zijn specialist in car wrapping, bedrijfsreclame & ramen tinten. Car wrappen is veruit de meest eenvoudige en goedkope manier voor het vergroten van je bedrijfs- en naamsbekendheid, met bijvoorbeeld opvallende reclamebelettering op je voertuigen. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor car wrapping bij Greazy Customs?

 • Wij zijn dé car wrap specialist
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Meer mogelijkheden

Tesla wrapping, de kosten

Tesla wrapping is voordeliger dan het in een andere kleur laten spuiten van je auto. De kosten zijn erg afhankelijk van jouw wensen. Dat geldt voor zowel de folie kleur die je kiest als de afwerking. Je kunt kiezen voor glanzend, mat of zijdeglans. Zijdeglans wordt ook wel satijn genoemd. Ook is het formaat en de moeilijkheid van het wrappen van groot belang. Hoe groter jouw Tesla, hoe meer meters er nodig zijn om je Tesla te wrappen.

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor Tesla wrapping bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .