Autoruiten blinderen

Ruiten blinderen

Inbraakwerend, warmtewerend en sportief

Met autoruiten blinderen kun je je auto een nieuw en sportief uiterlijk geven. Voor het blinderen van autoruiten kun je terecht bij de specialisten van Greazy Customs. Wij zijn al 20 jaar experts in de montage van raamfolies op autoruiten. Vrijwel dagelijks brengen wij folies op autoruiten aan om die autoruiten te blinderen. Naast dat de folies je auto een sportieve en stoere uitstraling geven, zijn ze ook inbraakvertragend en warmtewerend. Voor het blinderen van autoruiten hebben wij diverse fraaie tinten verkrijgbaar. Voor de voorste draairamen van auto’s is in samenwerking met de KLPD (politie) en de RDW (Rijksdienst Wegverkeer) een speciale folie ontwikkeld die door beide instanties officieel is goedgekeurd. Dit houdt in dat de voorruit van een auto voor 50% geblindeerd mag worden. Ook deze folie monteren wij uiteraard naadloos. Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring in auto ramen tinten is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van autoruiten blinderen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken om de donkere folie op de ruiten van je auto te laten aanbrengen.

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

Autoruiten blinderen heeft een aantal interessante voordelen:

 • Tot 99% minder last van uv-stralen in de auto, goed voor behoud van je auto-interieur
 • Meer privacy door minder inkijk van buiten
 • De donkere folie op de ruiten is inbraakvertragend
 • Je auto blijft langer koel, waardoor minder airco gebruik en daardoor minder brandstofverbruik
 • Minder kans op letsel door rondvliegend glas bij ongelukken door de beschermende folie
 • Minder hinder van felle koplampen van tegenliggers
 • Geblindeerde autoruiten ogen stoer en chique!
 • De donkere folie is makkelijk te reinigen
 • De folie is eenvoudig te verwijderen en te vervangen
 • De folie heeft een lange levensduur

Waarom autoruiten blinderen?

Er zijn slechts weinig autobezitters die het blinderen van autoruiten niet aantrekkelijk vinden. Vrijwel iedereen vindt het stoer of interessant. Door de donkere folie op je autoruiten krijgt deze in een oogwenk een veel luxere uitstraling. Bovendien bieden de geblindeerde ruiten meer privacy, ben je vrijwel helemaal verlost van verblindende reflectie door de zon en blijft het aanzienlijk koeler in de auto. De folie fungeert als een uv-filter. Extra prettig is dat de donkere folie een inbraakvertragende functie heeft.

Folie voor ruiten blinderen

Autoruiten blinderen is een zeer zorgvuldige klus. Onze gecertificeerde collega’s voeren het ramen tinten dan ook zeer professioneel en vakkundig uit. Wij hebben altijd verschillende tinten hoogwaardige, krasvrije soorten autoruitfolie op voorraad.

Autoruiten laten blinderen
Autoruiten laten blinderen raamfolie

Wetgeving rond autoruiten blinderen

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de doorkijk van je autoruiten te weinig wordt als je je autoruiten met donkere folie laat blinderen door de professionals van Greazy Customs. Bij het blinderen van autoruiten houden wij er altijd rekening mee, dat je zonder problemen en veilig de weg op kunt. De door ons getinte autoruiten voldoen 100% aan de richtlijnen van de Nederlandse wet. Autoruiten mogen, op de (zij)voorruiten na, zo donker worden als je maar wil. De voorwaarde is dan wel dat je auto voorzien is van een rechter buitenspiegel. De (zij)voorruiten mogen tot maximaal 50% geblindeerd, ofwel donkerder, worden.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom kiezen voor Greazy Customs?

Wij zijn specialist in car wrapping, auto’s en bussen bestickeren, bedrijfsreclame aanbrengen en ruiten tinten. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor het blinderen van hun autoruiten bij Greazy Customs?

 • Wij zijn specialist in autoruiten blinderen en carwrapping
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Wat kost het blinderen van autoruiten?

Wil jij de ruiten van je auto of bus laten blinderen? En wil je weten wat de kosten daarvan zijn? De prijs die je betaalt voor het autoruiten blinderen is afhankelijk van het merk en type auto dat je hebt. Daardoor verschillen uiteraard de formaten van de ruiten. Daarom is het lastig om je op onze website een standaard prijs te geven voor het laten blinderen van autoruiten. Het is namelijk altijd maatwerk. Bel ons of stuur ons een mailtje met een verzoek om het actuele tarief.

REFERENTIE PROJECTEN

Meer mogelijkheden

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor het laten blinderen van je autoruiten bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .