Auto bestickeren Rotterdam

Auto bestickeren Rotterdam

Auto bestickering in Rotterdam voor effectieve autoreclame

Met auto bestickeren in Rotterdam geef je je auto een opvallende en unieke uitstraling. Ook kun je met opvallende bestickering reclame maken voor je bedrijf of organisatie. Je kunt je complete auto bestickeren met je bedrijfsnaam. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen je deuren te bestickeren, of het dak en de autospiegels. Wat je ook wil laten bestickeren: met car wrapping in Rotterdam kun je feitelijk alle kanten op. Je kunt voor auto bestickeren terecht bij de specialisten van Greazy Customs. Uiteraard kunnen ook particuliere autobezitters bij ons terecht. Auto bestickeren kan bij ons in full colour! Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van het bestickeren van je auto in Rotterdam. Of maak nu meteen een afspraak met ons.

Diverse manieren van auto bestickeren

Er zijn diverse mogelijkheden om je auto in Rotterdam te bestickeren. Je kunt kiezen voor:

 • Auto bestickeren met letters: met alleen je bedrijfsnaam in duidelijke letters op je (bedrijfs)auto zetten, win je direct veel aan naamsbekendheid
 • Auto gedeeltelijk bestickeren in bedrijfshuisstijl: met een logo of huisstijl wordt je bedrijf of merk sneller herkend
 • Complete car wrapping in Rotterdam: dan pakken we de auto volledig in met een speciale wrap folie, waarop elk design mogelijk is

Waarom je auto bestickeren?

De bedrijfsauto is een beproefd middel voor het maken van bedrijfsreclame. Die auto komt ongetwijfeld op veel plekken en wordt onderweg veel gezien. Door je bedrijfsauto opvallend te bestickeren vallen je bedrijfsnaam en logo dus ook zeer goed op. Van belettering en bestickering tot complete car wrapping in Rotterdam: wij kunnen met auto bestickeren je bedrijfsnaam, je logo en zelfs de complete huisstijl op je auto aanbrengen.

Auto bestickeren Rotterdam

Waarom auto bestickeren bij Greazy Customs?

Wij zijn specialist in car wrapping, auto bestickeren, bedrijfsreclame & ramen tinten. Het bestickeren van een auto, bus of bestelwagen is een rendabele manier om je bedrijfs- en naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor auto bestickeren bij Greazy Customs?

 • Specialist in auto bestickeren en auto belettering
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie
 • Ook detail bestickeren van deuren, spiegels en dak mogelijk

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken om je auto of bus te laten bestickeren in Rotterdam bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

REFERENTIE PROJECTEN

Meer mogelijkheden