Carwrapping Rotterdam

Carwrapping Rotterdam

Je auto in Rotterdam met carwrapping een nieuwe look geven

Carwrapping in Rotterdam is een fraaie techniek om met speciale folie van je auto, bus of bedrijfsauto een rijdend reclamevoertuig te maken. En ook voor menig particuliere autobezitter is carwrapping een uitkomst om zijn of haar auto 100% te customizen. Bij auto wrappen pakken we met vinyl de carrosserie van de auto in om hem te voorzien van een bepaalde kleur, print of belettering. Met carwrapping is veel mogelijk. Geef je auto een unieke en persoonlijke uitstraling. Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van car wrapping in Rotterdam. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het personaliseren van je auto, bus of bestelwagen.

Voordelen van car wrappig

Car wrapping heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Wrapfolie is makkelijk te reinigen
 • Wrapfolie is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • Wrapfolie biedt extra bescherming aan de originele lak
 • Wrapfolie gaat vele jaren mee
 • Het is goedkoper dan overspuiten
 • Er zijn talloze designs wrapfolie beschikbaar, eigen design ook mogelijk

Wat biedt carwrapping?

Een auto wrappen in folie is een goed en voordelig alternatief voor het overspuiten van een auto om er een herkenbare bedrijfsauto van te maken en er reclame mee te maken. Met carwrapping in Rotterdam geef je je auto eenvoudig een andere kleur, een ander patroon of nieuwe belettering. Daarvoor beplakken wij de auto met speciale wrapfolie. Die folie is van zeer goede kwaliteit, ziet er fantastisch mooi uit en beschermt de autolak uitstekend tegen steenslag en uv-licht. Je kunt je auto compleet laten wrappen, maar dat kan ook in detail. Dan kies je bijvoorbeeld voor autospiegels wrappen, de motorkap wrappen of alleen het autodak wrappen.

Eigen design of belettering?

Voor carwrapping in Rotterdam hebben wij standaard car wrapping ideas en car wrapping colors. Maar je kunt ook een eigen design of belettering laten ontwerpen en daarna het auto wrappen aan ons overlaten. Dankzij de speciale wrapfolies en technieken die wij gebruiken, is een gewrapte auto nauwelijks nog te onderscheiden van een niet gewrapte auto. En heb je spijt van jouw car wrap, of heb je toch liever een andere kleur of design op je auto? De wrap folie is eenvoudig te verwijderen.

Bescherming van de autolak

Wrapfolie biedt een uitstekende bescherming van de autolak tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wij hebben daarvoor ook beschermfolies voor onder andere bumpers, de motorkap, autospiegels, dorpels en autodaken beschikbaar. Ook deze folie is van een zeer sterk en glashelder materiaal dat aangebracht kan worden op diverse delen van je auto.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom carwrapping bij Greazy Customs?

Wij zijn specialist in carwrapping, bedrijfsreclame & ramen blinderen of tinten. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie.

 • Wij zijn dé car wrap specialist
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor carwrapping in Rotterdam bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .

REFERENTIE PROJECTEN

Meer mogelijkheden