Bus bestickeren Rotterdam

Bus bestickeren Rotterdam

Bus bestickering voor de beste autoreclame

Bus bestickeren in Rotterdam. Dat is een goede manier om in een handomdraai een gewone bus om te toveren tot een professionele bedrijfsbus. Je kunt een bus compleet bestickeren, met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam. Maar we kunnen het bestickeren ook doen op alleen de auto ruiten, de deuren of het dak. En met speciale raamfolie kunnen we ook een logo op de ruiten aanbrengen of de ramen blinderen. Om je bus te laten bestickeren moet je bij de specialisten van Greazy Customs zijn. Hiermee valt je bus gegarandeerd heel goed op! Vraag naar de mogelijkheden van je bus bestickeren in Rotterdam. Of maak hiervoor direct een afspraak.

Voordelen van je bus laten bestickeren

Je bus laten bestickeren heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Sticker folie is makkelijk te reinigen
 • Sticker folie is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • Sticker folie biedt extra bescherming aan de lak
 • Sticker folie gaat vele jaren mee
 • Er zijn talloze designs voor sticker folie mogelijk, uiteraard ook eigen design

Waarom je bus bestickeren?

De bedrijfsauto of -bus is ideaal voor het opvallend maken van bedrijfsreclame. Hij komt op veel plekken en wordt veel gezien. Met opvallende bus bestickering vallen je bedrijfsnaam en logo dan ook goed op. Van beletteren en bestickeren in Rotterdam tot complete auto wrapping. Voor een bus, vrachtwagen of personenauto bestickeren zit je in Rotterdam bij de specialisten van Greazy Customs helemaal goed!

bus laten bestickeren in rotterdam

De kracht van je bus laten bestickeren

De kracht van een auto bestickeren zit niet per se in het formaat. Een auto bestickeren kan uitgevoerd worden van zeer klein en uiterst subtiel tot heel opvallend met grote full colour afbeeldingen. Wij kunnen naar wens een passend ontwerp voor je maken en zorgen voor een perfecte uitvoering. Voor bestickeren en montage met folie zijn verschillende kleuren en types zijn mogelijk. Na een hechtingsperiode van de folie is na ongeveer 24 uur de lijmlaag permanent en is een autowasbeurt in de wasstraat geen enkel probleem. Dat neemt niet weg dat de auto bestickering te allen tijde uitstekend verwijderbaar is!

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom naar Greazy Customs?

Wij zijn dé specialist in car wrapping en bus bestickeren, bedrijfsreclame & ramen tinten. Dit doen al ruim 20 jaar en we zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie.

 • Specialist in bus bestickeren en bus belettering
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken om je bus te laten bestickeren bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .

REFERENTIE PROJECTEN

Meer mogelijkheden