Over ons

Over Greazy Customs

Car wrapping is de perfecte manier om jouw auto extra flair te geven. Met een simpel design aan de zijkant of uitgebreid patroon op de motorkap kan je je auto personaliseren naar je eigen smaak. Greazy Customs maakt designs op maat en adviseert wat het mooiste resultaat oplevert. Ook werken we uitsluitend met hoogstaande producten van de beste leveranciers, zodat jij jarenlang plezier beleeft van de investering.

Vanuit Rotterdam en Gouda zijn we makkelijk te bereiken. We werken snel, efficiënt, en betrouwbaar. Binnen de branche staan we bekend als echte vakmannen die veel aanzien genieten. Voor lastige klussen komen car wrappers uit alle delen van het land bij ons aan voor advies. Dat komt door onze jarenlange ervaring en doordat we meedenken met wat u wil. Daarbij staan kwaliteit en een mooie uitvoering en afwerking centraal.

Gaat het om meerdere auto’s of heeft u geen tijd om de auto bij ons achter te laten? Dan kunnen we ook op locatie komen om de wraps te monteren. Bevindt u zich binnen een straal van 25 kilometer betaalt u geen kosten voor reisvergoeding.

REFERENTIE PROJECTEN

Jouw (bedrijfs-) auto, bus of vrachtwagen is bij ons in goede handen!

Bedrijfsreclame wordt steeds vaker en vaker ingezet voor marketingdoeleinden. Erg slim ook, want een voertuig komt natuurlijk overal en wordt door vele mensen gespot! Greazy Customs voorziet in deze behoefte van vele ondernemers; wij kunnen jouw bedrijfsauto voorzien van wraps, stickers of beletteringen. Naast ondernemers zijn ook particulieren welkom bij ons voor het wrappen van auto’s, of delen daarvan.

Wij zijn een bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in de signing industrie. Hierdoor weet ook jij zeker dat jij deze klus aan ons kan uitbesteden. Vele klanten zijn jou al voor geweest, waardoor wij genoeg kennis en ervaring op hebben kunnen doen!

Wanneer jij kiest voor Greazy Customs dan;

  • Kies je voor dé carwrap specialist!
  • Kies je voor een erkend en gecertificeerd signing bedrijf.
  • Kies je voor een bedrijf die werkt met kwaliteitsmerken en materialen.
  • Kies je voor een bedrijf die unieke ontwerpen kan leveren.
  • Kies je voor een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit.
  • Weet je dat al vele tevreden klanten jou voor zijn gegaan.