Auto wrappen Rotterdam

Auto wrappen Rotterdam

Auto wrappen Rotterdam voor bedrijven en particulieren

Auto wrappen in Rotterdam is een mooie techniek om van je bus of bedrijfsauto een rijdend reclame voertuig te laten maken. Ook voor particulieren gebruik is een auto wrap ideaal om een auto 100% te customizen. Bij auto wrappen pakken we met vinyl de carrosserie van de auto in om hem te voorzien van een bepaalde kleur, print of belettering. Auto wrappen biedt veel mogelijkheden om hem een unieke persoonlijke uitstraling te geven. Dat is voor bedrijven zeker ideaal! Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van auto wrappen in Rotterdam. Of maak direct een afspraak met ons om je auto te laten wrappen.

Voordelen van car wrapping

Auto wrappen heeft een aantal grote voordelen. De wrapfolie:

 • is makkelijk te reinigen
 • is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • biedt extra bescherming aan de originele lak
 • gaat vele jaren mee
 • is goedkoper dan overspuiten
 • is er in talloze designs, eigen design is uiteraard ook mogelijk

Waarom auto wrappen?

Een auto wrappen in folie is een voordelig alternatief voor het overspuiten van een auto. Zo kun je er eenvoudig een herkenbare bedrijfsauto van maken en er reclame op maken. Door je auto te wrappen in Rotterdam geef je hem op een voordelige manier een andere kleur, een ander patroon of nieuwe belettering. De folie die wij gebruiken voor auto wrappen is van zeer goede kwaliteit, ziet er prachtig uit en beschermt de autolak tegen steenslag en uv-licht. Je kunt je auto in zijn geheel laten wrappen, maar dat kan ook in detail: dan kies je bijvoorbeeld voor autospiegels wrappen, de motorkap wrappen of alleen het autodak wrappen.

nieuwe auto wrappen Rotterdam
Werk auto wrappen Rotterdam

Eigen design of belettering?

Voor auto wrappen in Rotterdam hebben wij standaard vele car wrapping ideas en car wrapping colors op voorraad. Maar je kunt ook een eigen design of belettering door ons op je auto laten aanbrengen. Dankzij de speciale wrapfolies en technieken die wij gebruiken, is een gewrapte auto nauwelijks te onderscheiden van een niet gewrapte auto. En mocht je spijt krijgen van de car wrap, of heb je toch liever een andere kleur of design op je auto? De wrap folie kan eenvoudig worden verwijderd.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Bescherming van de lak

Wrapfolie biedt een uitstekende bescherming van de autolak tegen schadelijke invloeden. Wij hebben bijvoorbeeld ook beschermfolies waarmee je je bumpers, de motorkap, autospiegels, dorpels en autodak kunt laten wrappen. Ook deze folie is van zeer sterk en glashelder materiaal.

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Waarom Greazy Customs?

Wij zijn specialist in auto wrappen, bedrijfsreclame & ramen blinderen of tinten. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie.

 • Wij zijn dé car wrap specialist
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten in Rotterdam gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

REFERENTIE PROJECTEN

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor auto wrappen in Rotterdam bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .

Meer mogelijkheden