Deur wrappen

Deur wrappen

Auto deuren een geheel nieuwe look geven met deur wrappen

Geef je auto een compleet nieuwe of andere uitstraling door deur wrappen. Met deur wrappen in een afwijkende kleur, geef je je auto in een oogwenk een sportief of opvallend uiterlijk, dat hem gegarandeerd compleet uniek maakt. Deuren wrappen kun je professioneel laten doen bij de car wrap specialisten van Greazy Customs. Dat kan in één of meer van de ruime keuze in wrap folie kleuren die we je kunnen leveren. Wat dat betreft hebben wij altijd wel een mooie folie in huis die perfect bij je auto past. Naast afwijkende kleuren folie, hebben we ook een ruime keuze in matte, satin, geborstelde of carbon folies. Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring in car wrappen, is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van deur wrappen voor je auto. Uiteraard kun je hiervoor ook direct een afspraak met ons maken.

Voordelen van deur wrappen

Er zijn diverse mogelijkheden voor auto deur wrappen. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een kleur die volkomen afwijkt van de kleur van de auto zelf. We kunnen strepen, een nieuwe kleur of full colour wrap op de deuren aanbrengen. Je maakt hiermee je auto net even wat persoonlijker! De voordelen van deur wrappen op een rijtje:

 • Met een klein budget kun je toch een unieke uitstraling aan je auto geven
 • Creëer een sportieve uitstraling met carbon folie
 • De wrap folie is makkelijk te vervangen door een andere kleur
 • De wrapfolie is uitstekend verwijderbaar
 • Tot 50% goedkoper dan lak spuiten
 • Sneller dan lak spuiten
 • De oorspronkelijke lak blijft onbeschadigd

Meer dan alleen een deur wrappen

Om de spannende metamorfose van je auto helemaal af te maken, kunnen wij bijvoorbeeld ook het autodak wrappen in dezelfde kleur als de deuren om er een nieuw geheel van te maken. Dit kunnen we desgewenst doorvoeren door ook auto interieurdelen te wrappen met folie, zo matchen ze mooi met de deuren en het dak. Op deze manier kun je een unieke uitstraling realiseren, die perfect past bij jou en je auto.

Deur van de auto laten wrappen

Waarom deur wrappen bij Greazy Customs?

Wij zijn specialist in car wrapping, auto’s en bussen bestickeren, bedrijfsreclame aanbrengen en ruiten tinten. Ook autodeuren wrappen hoort bij onze werkzaamheden. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor Greazy Customs?

 • Wij zijn specialist in car wrapping
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken en -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Deur wrappen met bedrijfsbelettering

Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om de deuren te laten wrappen met belettering of reclame. De kracht van autobelettering zit niet direct in het formaat ervan. Autobelettering kan ook klein en subtiel uitgevoerd worden met full colour afbeeldingen op bijvoorbeeld deur wrap. Wij kunnen naar wens een passend ontwerp maken en zorgen voor het perfect aanbrengen van de deur wrap. Voor een belettering en de montage met folie op de auto deuren zijn verschillende kleuren en types mogelijk. Na een hechtingsperiode van plusminus 24 uur is de lijmlaag permanent en dan is met de auto door de wasstraat rijden geen enkel probleem meer. Ook goed om te weten, is dat de deur wrap altijd eenvoudig verwijderbaar is.

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Alle benodigde professionele apparatuur

Bij Greazy Customs hebben wij alle apparatuur en materialen in huis die nodig zijn om de meest uiteenlopende belettering te produceren, te monteren en de beste kwaliteit te garanderen. Onze productie- en montagemedewerkers kunnen je prima adviseren over diverse toepassingen en mogelijkheden voor je belettering door middel van deur wrappen. Reclame op je personenauto, bedrijfswagen, vrachtauto of ander object? Met wrap folie kunnen we vrijwel alles beletteren. Voordat je de feitelijke opdracht aan ons geeft, maken wij eerst een visualisatie van de wrap op de auto deuren, zodat je een goede impressie krijgt van het eindresultaat.

REFERENTIE PROJECTEN

Wat doen bij beschadiging van de folie?

Je kunt er na het deur wrappen vanuit gaan dat je deuren en/of de lak niet zullen beschadigen. De folie vangt eventuele steenslag op, waardoor de deuren ongedeerd blijven. Komen er krasjes op de wrapfolie? Dan kun je die verwijderen door de auto in de in de zon te zetten, of een haarföhn te gebruiken. Door warmte trekken krasjes in de folie namelijk vanzelf weg. Hoe lang de wrapfolie meegaat, hangt grotendeels af van het gebruik en het onderhoud van de auto. Bij goed onderhoud en normaal gebruik kun je er zo’n 6 tot 10 jaar mee rijden.

Deur wrappen kosten

Wat zijn de kosten voor deur wrappen? De kosten hangen helemaal af van het merk en type auto dat je hebt. Formaten en vormen van deuren verschillen per auto. Daarom is het lastig om je hier te vertellen wat deur wrappen kan kosten voor een auto. Bel ons of stuur ons een mailtje met een verzoek om het actuele tarief.

Meer mogelijkheden

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor auto deur wrappen bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .