Auto wrappen

Car Wrappen

Auto wrappen om je auto een andere uitstraling te geven

Auto wrappen is een techniek die we toepassen om van je bus of bedrijfsauto een rijdend reclamevoertuig te maken. Ook voor particulier gebruik is een auto wrap ideaal om je auto een compleet andere uitstraling te geven. Daarvoor pakken we de carrosserie van de auto in met vinyl folie met een bepaalde kleur of met een bepaald soort print. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo kunnen we je auto onder andere voorzien van een matte, hoogglans of satijn look. Met auto wrappen maak je je auto zo uniek en zo persoonlijk als je zelf wil! Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring is je auto bij Greazy Customs in veilige en vertrouwde handen. Informeer gerust naar de mogelijkheden van auto wrappen bij Greazy Customs, of maak direct een afspraak met ons om je auto vakkundig te laten personaliseren.

Voordelen van auto wrappen

Auto wrappen biedt een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Het is goedkoper dan overspuiten
 • Er zijn talloze wrapfolie designs beschikbaar, eigen design ook mogelijk
 • Wrapfolie biedt extra bescherming aan de originele lak
 • Wrapfolie gaat vele jaren mee
 • Wrapfolie is makkelijk te reinigen
 • Wrapfolie is eenvoudig te verwijderen en vervangen

Aan auto wrappen kleven eigenlijk geen nadelen. Als de folie op je auto uiteindelijk niet bevalt, of je wil graag een andere reclameboodschap op je auto vertonen, dan is de bestaande folie eenvoudig te verwijderen, zonder dat je er iets van ziet. De originele lak van de auto is dan weer gewoon zichtbaar. Ben je geïnteresseerd in auto wrappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor auto wrapping?

Auto wrappen is een goed en aanzienlijk voordeliger alternatief dan het overspuiten van je auto. Zo maken we er een herkenbare bedrijfsauto van, kun je er reclame mee maken. Of hem een compleet nieuwe uitstraling geven. Met auto wrappen kun je kiezen voor een andere kleur of een ander patroon op je auto. Wij beplakken de auto met een speciale wrapfolie. Die folie ziet er niet alleen erg mooi uit, maar beschermt de autolak ook uitstekend tegen steenslag en uv-licht. Wij kunnen je auto in zijn geheel wrappen, maar detail wrappen is ook mogelijk. Dan bewerken wij bijvoorbeeld alleen de autospiegels, de motorkap of het dak. Het is overigens bij ons altijd mogelijk om zelf het design aan te leveren en het carwrappen zelf aan ons overlaten. Ook zijn er diverse auto wrap specials, die wij je graag laten zien of waar we je over kunnen informeren. Dankzij de speciale folies en technieken die we gebruiken is een gewrapte auto bijna niet te onderscheiden van een ‘normaal’ gespoten auto. En krijg je spijt, of wil je een andere kleur of ander design op je auto? De auto wrap folie is eenvoudig te verwijderen.

Car wrappen wit

Lak bescherming

Ter bescherming van de autolak hebben we een aantal folies beschikbaar. Zo leveren wij ook beschermfolies voor auto bumpers, de motorkap, autospiegels, dorpels en autodaken. Ook dat is een sterke, glasheldere folie, die gemonteerd kan worden op diverse delen van je auto. Schade door bijvoorbeeld steenslag, krassen en stoten zal hierdoor niet snel voorkomen. Bovendien blijft je auto er dankzij de auto wrap veel langer als nieuw uitzien. De geavanceerde heldere toplaag van de folie heeft een herstellende functie, waardoor fijne krasjes die veroorzaakt kunnen worden door wassen en dagelijks gebruik, vanzelf verdwijnen.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom Greazy Customs voor auto wrappen?

Wij zijn specialist in auto wrappen, bedrijfsreclame & ramen tinten. Auto wrappen is de meest eenvoudige en voordelige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Dat doe je onder andere met opvallende reclamebelettering op je voertuigen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn een betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen voor auto wrappen bij Greazy Customs?

 • Dé auto wrap specialist
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Wat kost een auto wrappen?

Een auto wrappen is altijd maatwerk, de prijzen hiervan hangen zeer af van de soort auto die we gaan wrappen. Is het een personenauto, een bestelauto of bedrijfsbus? En welke delen van de auto wil je laten wrappen? We kunnen een complete auto wrappen, of een deel ervan. We kunnen een auto bijvoorbeeld ook een two-tone look geven, maar ook alleen het autodak of de autospiegels wrappen. Kortom: neem voor de kosten van auto wrappen gerust contact met ons op.

REFERENTIE PROJECTEN

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor auto wrappen bij Greazy Customs? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .

Meer mogelijkheden