Autospiegels wrappen

Autospiegel wrappen

Nieuwe kleur of ander uiterlijk met car wrap voor autospiegels

Met autospiegels wrappen kun je je auto een opvallende uitstraling geven, door alleen al je autospiegels te laten wrappen. Autospiegels wrappen kun je professioneel laten doen bij de car wrap specialisten van Greazy Customs. Dat kan in één of meer van de ruime keuze in wrap folie kleuren die we kunnen leveren. Wat dat betreft hebben wij altijd wel een mooie kleur in huis die bij perfect bij jouw auto past. Naast kleuren folie die afwijken van de kleur van de auto, hebben we ook een ruime keuze in matte, satin, geborstelde en carbon folies. Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring in auto wrappen en autospiegels wrappen is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van het wrappen van je autospiegels. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken om de wrapfolie op je autospiegels te laten aanbrengen.

Voordelen van autospiegels wrappen

Er zijn veel mogelijkheden voor autospiegels wrappen. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een volkomen afwijkende kleur dan die de auto zelf heeft. De mogelijkheden zijn divers. We kunnen strepen, een nieuwe kleur of full colour wrap aanbrengen. Maak jouw auto net even wat persoonlijker en rijd met gemak en tevredenheid, omdat je auto een volkomen ander en uniek uiterlijk heeft. De voordelen van autospiegels wrappen op een rijtje zijn:

 • Met een klein budget kun je toch een unieke uitstraling aan je auto geven
 • Creëer een sportieve uitstraling met carbon folie
 • De wrap folie is makkelijk te vervangen door een andere kleur
 • De wrapfolie is uitstekend verwijderbaar
 • Tot 50% goedkoper dan lak spuiten
 • Sneller dan lak spuiten
 • De oorspronkelijke lak blijft onbeschadigd

Meer dan alleen autospiegels wrappen

Om de spannende metamorfose van je auto helemaal compleet te maken, kunnen wij ook het autodak wrappen in dezelfde kleur als de spiegelkappen om er één geheel van te maken. Dit kan desgewenst doorgevoerd worden door ook de auto interieurdelen te wrappen met folie, zodat ze mooi matchen met de autospiegel en het dak. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal, aluminium, carbon, chrome, of bijvoorbeeld een kleur die past bij de bekleding. Op deze manier kun je een unieke uitstraling realiseren, die perfect bij jou en je auto past.

spiegels wrappen
Auto spiegels laten wrappen

Waarom kiezen autospiegels wrappen bij Greazy Customs?

Wij zijn specialist in car wrapping, auto’s en bussen bestickeren, bedrijfsreclame aanbrengen en ruiten tinten. Ook autospiegels wrappen hoort bij onze werkzaamheden. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor Greazy Customs?

 • Wij zijn specialist in car wrapping
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Hoe werkt spiegels wrappen eigenlijk?

Autospiegels wrappen gaat als volgt: je vertelt ons wat je wensen en voorkeuren zijn als het gaat om de folie aanbrengen op je spiegels. Als we een duidelijk beeld hebben van hoe je je autospiegels er uit wil laten zien, maken we deze schoon en verwijderen we het aanwezige vuil en vet om de folie voor langere tijd aan te kunnen brengen. We snijden vervolgens de wrapfolie op maat en brengen de folie aan. Zelf op de meest uitdagende hoekjes en plekjes. Gemiddeld duurt het proces van autospiegels wrappen een werkdag. Daarna kun je je auto weer komen ophalen en genieten van de fraaie gewrapte spiegels.

Na het wrappen

Als je autospiegels hebt laten wrappen, adviseren we je om je auto zeker een week niet door de wasstraat te rijden. De wrapfolie heeft namelijk drie tot vijf dagen nodig om te kunnen uitharden. Om geen risico op beschadigingen te nemen, is een week wachten met de auto wassen ruim voldoende.

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Wat doen bij beschadiging van de folie?

Je kunt er na het autospiegels wrappen vanuit gaan dat je spiegels en/of de lak niet zullen beschadigen. De folie vangt eventuele steenslag en andere mogelijke schade op, waardoor je spiegels ongedeerd blijven. Ontstaan er krasjes op de wrapfolie? Dan kun je die verwijderen door de auto in de in de zon te zetten, of een haarföhn te gebruiken. Door warmte trekken krasjes in de folie namelijk vanzelf weg. Hoe lang de wrapfolie op de autospiegels meegaat, hangt een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te kunnen rijden.

REFERENTIE PROJECTEN

Wat zijn de kosten voor spiegels wrappen?

Overweeg je je spiegels te laten wrappen en wil je weten wat hiervan de kosten zijn? De kosten voor spiegels wrappen is afhankelijk van het merk en type auto dat je hebt. Daardoor verschillen uiteraard de formaten en vormen van de spiegels nogal. Daarom is het lastig om je hier een standaard prijs te geven voor deze werkzaamheden. Het is namelijk altijd maatwerk. Bel ons of stuur ons een mailtje met een verzoek om het actuele tarief.

Meer mogelijkheden

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor je autospiegels wrappen bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .