Auto bestickeren

Belettering

Auto bestickering voor de beste autoreclame

Met auto bestickeren geef je je auto een opvallende en unieke uitstraling en kun je reclame maken voor je bedrijf of organisatie. Autobestickering kan onder andere bestaan uit autostickers met je bedrijfsnaam op de deuren, het dak of de motorkap van je auto. Met speciale raamfolie kunnen we ook een logo op de autoruiten aanbrengen. En desgewenst kunnen we met speciale wrapfolie je auto wrappen in de huisstijl van je bedrijf. Voor je auto bestickeren kun je terecht bij de specialisten van Greazy Customs. Uiteraard kunnen ook particuliere autobezitters bij ons terecht voor het bestickeren van hun auto. Wil je het startnummer van Max Vertappen op je auto of juist de complete look van zijn sponsors op je auto laten plakken? Het is bij ons allemaal mogelijk. En dat allemaal in full color. Hiermee valt jouw auto gegarandeerd heel goed op!

Diverse manieren van auto bestickeren

Er zijn diverse mogelijkheden om je auto of bus te laten bestickeren. Die mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

 • Auto bestickeren met letters: door alleen al je bedrijfsnaam simpelweg in duidelijke letters op je (bedrijfs)auto te laten zetten, win je direct al enorm aan naamsbekendheid.
 • Auto gedeeltelijk laten bestickeren in je bedrijfshuisstijl: met je logo of huisstijl op je auto, wordt je bedrijf of merk sneller herkend.
 • Complete car wrapping: Hierbij pakken we de auto volledig in, met speciale wrap folie waarop elk design mogelijk is. Je auto of bus krijgt zo een zeer professionele uitstraling. Bovendien biedt de folie uitstekende bescherming aan de lak tegen weersinvloeden en steenslag.

Waarom je auto bestickeren?

De bedrijfsauto is een beproefd middel voor het maken van bedrijfsreclame. Je bedrijfsauto komt op veel plekken en wordt door onderweg door iedereen gezien. Met opvallende auto bestickering, vallen je bedrijfsnaam en logo dus ook goed op. Van belettering en bestickering tot complete car wrapping; wij kunnen met topkwaliteit auto bestickering je bedrijfsnaam, je logo en zelfs de complete huisstijl op je auto stickeren. Voor een bus, vrachtwagen of personenauto bestickeren ben je bij specialisten van Greazy Customs aan het goede adres! Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van auto of bus bestickeren. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het bestickeren van je auto, bus of bestelwagen.

Belettering auto

De kracht van auto of bus bestickeren

De kracht van een auto of bus bestickeren zit niet per se in het formaat; een auto bestickeren kan uitgevoerd worden van klein en subtiel tot heel opvallend met grote full colour afbeeldingen. Wij kunnen naar wens een passend ontwerp voor je maken en zorgen voor een perfecte uitvoering. Voor bestickeren en montage met folie zijn verschillende kleuren en types zijn mogelijk. Na een hechtingsperiode van de folie is na ongeveer 24 uur de lijmlaag permanent en is een autowasbeurt in de wasstraat geen enkel probleem. Dat neemt niet weg dat de auto bestickering te allen tijde uitstekend verwijderbaar is!

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Voordelen van auto bestickeren

Auto bestickeren heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Sticker folie is makkelijk te reinigen
 • Sticker folie is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • Sticker folie biedt extra bescherming aan de lak
 • Sticker folie gaat vele jaren mee
 • Er zijn talloze designs voor sticker folie mogelijk, uiteraard ook eigen design

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Nadelen van bestickeren

Aan auto bestickeren kleven feitelijk geen nadelen. Bevalt de bestickering je niet of niet meer? Of wil je graag een andere reclameboodschap of belettering op je auto laten zetten? Dan kun je de bestickering eenvoudig laten verwijderen, zonder dat dit sporen nalaat. De originele lak van je auto komt dan gewoon weer tevoorschijn. Heb je interesse in auto bestickeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor auto bestickeren door Greazy Customs?

Wij zijn specialist in carwrapping, auto bestickeren, bedrijfsreclame & ramen tinten. Het bestickeren van een auto, bus of bestelwagen is een rendabele manier om je bedrijfs- en naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor auto bestickeren bij Greazy Customs?

 • Wij zijn specialist in auto bestickeren en auto belettering
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

REFERENTIE PROJECTEN

Wat zijn de kosten voor auto bestickeren?

Wil jij jouw bedrijfsbus, bestelbus of bedrijfsauto laten bestickeren en wil je weten wat de kosten daarvan zijn? De prijs die je betaalt voor het laten bestickeren van je auto is helemaal afhankelijk van het merk en type auto. En of je eventueel autoruit(en) mee wilt nemen in de bestickering. Om deze reden is er dus geen standaard prijs voor het laten bestickeren van jouw auto, omdat dit altijd maatwerk is. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een actuele prijs. Kortom: neem voor de kosten van auto bestickeren gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer mogelijkheden

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken om je auto of bus te laten bestickeren bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .