Bus bestickeren

Bus bestickeren

Bus bestickering voor de beste autoreclame

Door je bus te laten bestickeren, maak je in een handomdraai van een gewone bus een professionele bedrijfsbus. Met opvallende bestickering maak je ook op een voordelige manier reclame voor je bedrijf of organisatie op elke plek waar je komt. Bus bestickering kan onder andere bestaan uit stickers met je bedrijfsnaam op de deuren, het dak of de motorkap van je bus. Met speciale raamfolie kunnen we ook een logo op de ruiten aanbrengen. En als je het wat verder wil doorvoeren, kunnen met speciale wrapfolie je bus helemaal wrappen in de huisstijl van je bedrijf. Voor een bus bestickeren moet je bij de specialisten van Greazy Customs zijn. Ook als particuliere bezitter van een bus kun je bij ons terecht voor bestickeren. Heb je bijvoorbeeld een bus of camper die je wil ‘customizen’? Het is bij ons allemaal mogelijk in elk gewenst design en in full color! Hiermee valt je bus gegarandeerd heel goed op!

Diverse manieren van bus bestickeren

Er zijn diverse mogelijkheden om je bus te laten bestickeren. Die mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

 • Bus bestickeren met letters: met alleen al je bedrijfsnaam simpelweg in duidelijke letters op je (bedrijfs)bus te laten zetten, win je direct al enorm aan naamsbekendheid
 • Gedeeltelijk laten bestickeren in je bedrijfshuisstijl: met een logo of huisstijl op je bus, wordt je bedrijf of merk sneller herkend
 • Complete car wrapping: Hierbij pakken we de bus volledig in met speciale wrap folie waarop elk design mogelijk is. Je bus krijgt zo een zeer professionele uitstraling. Bovendien is de folie een goede bescherming voor de lak tegen weersinvloeden en steenslag.

Waarom je bus bestickeren?

De bedrijfsauto of bus is welbekend en opvallend voertuig voor het maken van bedrijfsreclame. Je bedrijfsbus komt op veel plekken en wordt door iedereen onderweg gezien. Met opvallende bus bestickering vallen je bedrijfsnaam en logo dan ook goed op. Van het beletteren en bestickeren tot complete car wrapping van een bus; wij kunnen met topkwaliteit bestickering je bedrijfsnaam, je logo en zelfs de complete huisstijl op je bus aanbrengen. Voor een bus, vrachtwagen of personenauto bestickeren, ben je bij specialisten van Greazy Customs bij het goede adres! Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van bus bestickeren. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het bestickeren van je auto, bus of bestelwagen.

Bus laten bestickeren

De kracht van auto of bus bestickeren

De kracht van een voertuig bestickeren zit niet per se in het formaat; een voertuig bestickeren kan uitgevoerd worden van zeer klein en uiterst subtiel tot heel opvallend met grote full colour afbeeldingen. Wij kunnen naar wens een passend ontwerp voor je maken en zorgen voor een perfecte uitvoering. Voor bestickeren en montage met folie zijn verschillende kleuren en types zijn mogelijk. Na een hechtingsperiode van de folie is na ongeveer 24 uur de lijmlaag permanent en is een autowasbeurt in de wasstraat geen enkel probleem. Dat neemt niet weg dat de auto of bus bestickering te allen tijde uitstekend verwijderbaar is!

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Voordelen van bus bestickeren

Je bus laten bestickeren heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Sticker folie is makkelijk te reinigen
 • Sticker folie is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • Sticker folie biedt extra bescherming aan de lak
 • Sticker folie gaat vele jaren mee
 • Er zijn talloze designs voor sticker folie mogelijk, uiteraard ook eigen design

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Nadelen van bestickeren

Aan een bus bestickeren kleven helemaal geen nadelen. Als de bus bestickering je niet of niet meer bevalt? Of wil je graag een andere reclameboodschap of belettering op je bus laten aanbrengen? Dan kun je de bestickering vrij eenvoudig weer laten verwijderen. Dat laat geen sporen na. De originele lak van je bus komt dan gewoon weer tevoorschijn. Heb je interesse in bus bestickeren? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

REFERENTIE PROJECTEN

Waarom bus bestickeren bij Greazy Customs?

Wij zijn specialist in car wrapping, auto en bus bestickeren, bedrijfsreclame & ramen tinten. Het bestickeren van een auto, bus of bestelwagen is een rendabele manier om je bedrijfs- en naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor het laten bestickeren van hun bus bij Greazy Customs?

 • Wij zijn specialist in bus bestickeren en bus belettering
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

Meer mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor bus bestickeren?

Wil jij jouw bedrijfsbus, bestelbus of bedrijfsauto laten bestickeren en wil je weten wat de kosten daarvan zijn? De prijs die je betaalt voor het laten bestickeren van je bus is helemaal afhankelijk van het merk en type bus dat je hebt en of je eventueel de ruit(en) mee wilt nemen in de bestickering. Om deze reden kunnen we je hier geen standaard prijs geven voor het laten bestickeren van je bus. Het is namelijk altijd maatwerk. Bel ons of stuur ons een mailtje voor het actuele tarief.

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken om je bus te laten bestickeren bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .