Carwrapping

carwrapping

Carwrapping om je auto een totaal andere look te geven

Carwrapping is een fraaie techniek om met een speciale folie van je auto, bus of bedrijfsauto een rijdend reclamevoertuig te maken. Daarnaast is carwrapping ook voor particulier gebruik een uitstekende manier om je auto een verrassende of nieuwe uitstraling te geven. Voor het wrappen van een auto pakken we met vinyl de carrosserie van de auto in om hem te voorzien van een bepaalde kleur of met een bepaalde soort print of belettering. Zo kun je je auto laten voorzien van een matte, hoogglans of satijn look. Met carwrapping geef je je auto de unieke en persoonlijke uitstraling die je wenst! Met onze uitgebreide vakkennis en ruime ervaring is je auto bij Greazy Customs altijd in veilige en vertrouwde handen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden van carwrapping. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het personaliseren van je auto, bus of bestelwagen.

Voordelen van carwrapping

Carwrapping heeft een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

 • Wrapfolie is makkelijk te reinigen
 • Wrapfolie is eenvoudig te verwijderen en vervangen
 • Wrapfolie biedt extra bescherming aan de originele lak
 • Wrapfolie gaat vele jaren mee
 • Het is goedkoper dan overspuiten
 • Er zijn talloze wrapfolie designs beschikbaar, eigen design ook mogelijk

Waarom kiezen voor carwrapping?

Wist je dat carwrapping een zeer goed en zeer voordelig alternatief is voor het laten overspuiten van je auto om er een herkenbare bedrijfsauto van te maken en/of er reclame op te maken? Je geeft je auto hiermee namelijk een compleet nieuwe uitstraling. Daarvoor beplakken wij de auto met speciale wrapfolie. Die folie is van zeer goede kwaliteit, ziet er fantastisch mooi uit en beschermt ook de autolak heel goed tegen steenslag en verkleuring door uv-licht. Je kunt je auto in zijn geheel laten wrappen. Maar wat ook mogelijk is, is detail wrappen. Met detail carwrappen bewerken wij bijvoorbeeld alleen de autospiegels, de motorkap of het autodak.

Carwrapping uitbesteden
Carwrapping belettering

Eigen design of belettering?

Het is bij Greazy Customs mogelijk om te kiezen uit onze standaard carwrapping ideas en carwrapping colors. Die kunnen we je laten zien en erover informeren. Maar je kunt ook een eigen design of belettering laten ontwerpen en de feitelijke carwrapping geheel aan ons overlaten. Met de speciale wrapfolies en technieken die we gebruiken, is een gewrapte auto nauwelijks te onderscheiden van een niet gewrapte auto. En heb je spijt gekregen van de car wrap, of heb je toch liever een andere kleur of ander design op je auto? De car wrap folie is eenvoudig te verwijderen, zonder dat je er iets van ziet.

VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Bescherming van de autolak

Wrapfolie biedt ook een uitstekende bescherming van de autolak. Wij hebben daarvoor ook beschermfolies voor onder andere bumpers, de motorkap, autospiegels, dorpels en autodaken beschikbaar. Ook deze folie is van een zeer sterk en glashelder materiaal die naadloos aangebracht kan worden op diverse delen van je auto. Hiermee voorkom je gegarandeerd schade door bijvoorbeeld steenslag, krassen en stoten. Bovendien blijft de auto er dankzij de car wrap veel langer als nieuw uitzien. De geavanceerde heldere toplaag van de folie heeft namelijk een zelf herstellende functie. Kleine krasjes door autowassen en dagelijks gebruik zul je daarom niet snel zien.

Reacties van klanten

Vele tevreden klanten gingen je voor

Vincent BakkerVincent Bakker
15:10 29 Dec 22
Ik doe al jaren zaken met Greazy! 100% een aanrader. Ik zeg: tot de volgende en thnx voor jullie trouwe diensten
Leon DronkersLeon Dronkers
11:42 29 Dec 22
Perfect geregeld in samenwerking met de dealer. Bedankt voor de goede service en een mooi eindresultaat!
Kevin V ReijenKevin V Reijen
19:11 13 Dec 22
Super goede ervaringen! 1 auto laten wrappen, 2 auto's bestickerd en een aanhanger rondom laten bestickeren.Vakwerk van de bovenste plank!Ik kan het iedereen aanraden!
M-Schmink MichelleM-Schmink Michelle
12:54 27 May 21
Ik ben echt heel blij met mijn reclame op ramen en auto. 😍
Parwien DwarkaParwien Dwarka
14:08 07 Sep 20
Goede carwrapper en ook zeker een aanrader voor bedrijfsreclame! Hij is al ongeveer 20 jaar carwrapper en heeft de nodige ervaring en kwaliteiten! Altijd beleefd, eerlijk, levert goed werk af en indien het product vanwege een fabrieksfout of iets dergelijks niet het gewenste resultaat heeft, wordt het ook opnieuw gedaan! En de prijs is ook zeker goed! Nogmaals zeker een aanrader!!
js_loader

Nadelen van carwapping?

Aan carwrapping kleven eigenlijk geen nadelen. Bevalt de wrap folie op je auto je uiteindelijk niet, of wil je graag een andere reclameboodschap of belettering op je auto laten zien? Dan kun je folie eenvoudig laten verwijderen, zonder dat dit sporen nalaat. De originele lak van je auto komt dan gewoon weer tevoorschijn. Heb je interesse in carwrapping? Neem dan gerust contact met ons op – dit is geheel vrijblijvend – en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom Greazy Customs?

Wij zijn specialist in carwrapping, bedrijfsreclame & ramen tinten. Car wrappen is veruit de meest eenvoudige en goedkoopste manier voor het vergroten van je bedrijfs- en naamsbekendheid. Met bijvoorbeeld opvallende reclamebelettering op je voertuigen. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar ervaring en zijn een zeer betrouwbare partner in de signing industrie. Dus waarom kiezen bedrijven en particulieren voor carwrapping bij Greazy Customs?

 • Wij zijn dé car wrap specialist
 • Erkend en gecertificeerd signing bedrijf
 • Kwaliteitsmerken & -materialen
 • Vele tevreden klanten gingen je voor
 • Unieke ontwerpen
 • Ook full colour prints
 • No-nonsense mentaliteit
 • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie

REFERENTIE PROJECTEN

Wat zijn de kosten voor carwrapping?

Carwrapping is altijd maatwerk. De kosten hiervoor hangen dus altijd af van de soort auto die we wrappen. Is het een personenauto, een bestelauto of bedrijfsbus? En welke delen van de auto wil je laten wrappen? We kunnen een complete carwrapping toepassen, of één of meerdere onderdelen van de auto. We kunnen je auto bijvoorbeeld ook een two-tone look geven. Kortom: neem voor de kosten van carwrappen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer mogelijkheden

Afspraak maken met Greazy Customs

Wil je een afspraak maken voor carwrapping bij Greazy Customs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3035222 of via de mail info@greazycustoms.com .